Weekend Avisen: En dag på Amager Fælled

Weekend Avisen skriver denne weekend (29/9 2017) om Amager Fælled. Artiklen tegner et portræt af de forskellige partier der stiller op til kommunalvalget. Det handler om billige boliger, grønne områder og andre lokal-sager. Kandidater fra de forskellige partier får lov at sige et par ord om forskellige emner, særligt om den konflikt artiklen skriver frem: Boliger vs. grønne områder.

“Rigtig politik er væk. Hvor er det ellers konstante krav om boliger til politibetjenten og sygeplejersken? Hvor er ventelister, overfyldte børnehaver og folkeskoler, der kan bruges, så forældrene ikke sender en tredjedel af børnene i privatskoler? Hvor er kriminalitet? Integration? Friskoler? Tvangsægteskaber blandt unge københavnere? Manden og kvinden på gulvet? Transporttid og trafikal fremkommelighed”

“»Hvad er prisen for en sjælden salamander?« spørger Laura Winge, ph.d.-studerende i landskabsarkitektur og planlægning ved Københavns Universitet, mens hun styrer sin cykel ned ad et smalt, mudret spor. Vi er på vej ud mod Sydhavnstippen; af Københavns Kommune ildevarslende kaldet »perspektivområde«, gennem et savanneagtigt landskab med græssende får, hestepærer, havtorn og hybenbuske så store som palævillaer.”

Læs hele artiklen her: https://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/2 

, , ,

0

Din varekurv